Phone Contact +40 21 320 05 61 |   

 

Echipa dumneavoastra lucreaza sau iroseste timp?

Aveti nevoie de Enigma pentru a afla.

 

Testati Solutia pentru Analizarea Productivitatii si Securitate pe Internet

 Aflati cum este utilizat timpul de lucru

Datorita sistemului complet de raportare oferit de Enigma veti putea accesa rapoarte cuprinzatoare, care va vor ajuta sa intelegeti modul in care angajatii dumneavoastra isi gestioneaza timpul in fata calculatorului.

 

reporting system

no time wasted 2Indrumati oamenii spre cresterea productivitatii

Majoritatea persoanelor au acces la internet de la birou. Internetul este un instrument care poate usura semnificativ munca, dar este si principalul vinovat pentru irosirea timpului de lucru. Cu Enigma puteti analiza activitatea angajatilor online si puteti stabili un set de reguli pentru a elimina timpii morti, crescand astfel performanta si productivitatea in compania dumneavoastra.

 


Monitorizati simplu proiectele in desfasurare

Unele proiecte necesita lucrul in echipa si poate dura zile sau saptamani sa fie incheiate. Utilizati Enigma pentru a vedea care sunt persoanele suprasolicitate si distribuiti sarcinile in mod egal intre oamenii din echipa. De asemenea, daca taxati pe ora, ar trebui sa stii exact cat timp a petrecut echipa pentru a realiza un proiect, astfel incat sa stabiliti un pret corect si avantajos, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru Client.

 

monitoring progress

web basedAccesati datele de oriunde, oricand si repede

Enigma este o solutie in cloud. Prin urmare, nu necesita spatiu fizic pentru a pastra datele. Informatiile sunt stocate online si disponibile in cateva secunde. Trebuie doar sa aveti la indemana un dispozitiv (laptop, tableta sau smartphone) care este conectat la internet.

 

Incepeti Chiar Acum sa Imbunatatiti Productivitatea Companiei Dumneavoastra!

Go to top