Phone Contact +40 21 320 05 61 |   

Obiectivul nostru: excelenta in gestionarea timpului

 

Va doriti ca angajatii sa fie mai implicati in activitatea companiei?
Vedeti unde isi risipesc timpul si orientati-le atentia spre sarcini mai importante.


Exista numeroase discursuri si articole publicate despre gestionarea mai eficienta a timpului, atat in viata personala, cat si la birou. Totusi, multe companii inca se confrunta cu probleme atunci cand vine vorba de pastrarea oamenilor concentrati asupra activitatilor de serviciu. De ce? Noi credem ca problema porneste de la faptul ca nici angajatii, si nici managerii nu pot contoriza cat timp si cata productivitate se pierde de fapt, in fiecare zi.

Probabil tuturor ni s-a intamplat la un moment dat sa amanam sa ne apucam de lucru imediat ce am ajuns la birou, sau sa ne prelungim pauza mai multe minute decat planificasem. Am inteles cum afecteaza procrastinarea productivitatea generala a unei companii doar dupa ce am citit numeroase studii, am dezvoltat Enigma si am testat-o pe computerele noastre.


Am invatat sa programam activitati, sa stabilim obiective si sa prioritizam,
Cu ajutorul rapoartelor detaliate generate de Enigma...


Obiectivul principal al echipei Nexus Electronics a fost intotdeauna dezvoltarea de solutii software performante pentru a sustine companiile care doresc sa isi imbunatateasca productivitatea si sa reduca costurile operationale. Prin urmare, crearea unei aplicatii care sa ajute la economisirea timpului a fost o prioritate pentru noi.

Dupa ce am implementat Enigma 365 am observat cat de mult timp iroseam zilnic, de cele mai multe ori cu activitati nesemnificative pe internet, fara vreo legatura cu munca. Observand pas cu pas modul in care operam pe calculator, am reusit in scurt timp sa progresam in ceea ce priveste managementul activitatii. Speram ca pe viitor tot mai multe companii sa descopere si sa profite de solutia noastra.

 

Dacian Matache
Dacian Matache
Adrian Mogosanu
Adrian Mogosanu
Denisa Ciocan
Denisa Ciocan
Razvan Paraschiv
Razvan Paraschiv
Mihai Stef
Mihai Stef
Costi Iancu
Costi Iancu
Patricia Moisescu
Patricia Moisescu
Dan Manciu
Dan Manciu
Florin Subtirica
Florin Subtirica
Daniela Dascalu
Daniela Dascalu
Mariana Gudumac
Mariana Gudumac
Victor Vasile
Victor Vasile
 
 

 

Go to top