Phone Contact +40 21 320 05 61 |   

 

Intelegeti Fluctuatiile de Productivitate

 

PROGRAMATI UN DEMO

 

 

 

tour header

 

 Ce este Enigma si cum functioneaza?

Enigma este o solutie software care ofera o perspectiva de ansamblu asupra modului in care angajatii folosesc computerele la locul de munca. In fiecare secunda aplicatia inregistreaza pagina web sau programul care este folosit pe dispozitivul monitorizat si genereaza rapoarte de productivitate detaliate.

 

How Enigma Works flat

Not everyone is productive in the same way


Productivitatea nu se masoara la fel pentru toti!

Enigma genereaza rapoarte bazate pe ceea ce administratorii eticheteaza ca fiind productiv, neproductiv sau neutru. Spre exemplu, un grup de pagini web, ce cuprinde Facebook, Twitter sau Google+, poate fi etichetat ca fiind productiv pentru oamenii din departamentul de marketing, dar neproductiv sau neutru pentru departamentul de contabilitate.

 


Securitatea este esentiala

Lasand la o parte problema timpului pierdut, sistemul IT al unei companii poate fi expus la riscuri majore daca angajatii acceseaza pagini web nepotrivite. Enigma ofera si posibilitatea de a bloca unele site-uri care sunt considerate necorespunzatoare la birou.

 

Security is essential

Employees can observe & improve by themselves


Angajatii isi pot observa si imbunatati modul de lucru

Multi manageri doresc ca angajatii sa poata vizualiza propriile diagrame de activitate pentru a constata singuri cat de productivi sunt. Conturile de utilizator, care permit doar citirea informatiilor, dar nu si modificarea setarilor, pot fi create pentru fiecare persoana din Companie.

 


Disponibila pe orice dispozitiv, din orice colt al lumii

Enigma este o solutie in cloud care stocheaza toate informatiile online. De asemenea, are o interfata care se adapteaza cu usurinta la orice dispozitiv: desktop, tableta sau smartphone. Prin urmare, orice manager care participa la o conferinta business la mii de kilometri distanta va sti daca oamenii de la birou lucreaza sau dau o petrecere.

 

Available on any device

Incepeti Chiar Acum sa Imbunatatiti Productivitatea Companiei Dumneavoastra!

Go to top